Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

To Votsalaki Προτεινόμενο στο Travelstyle.gr..

 φύγαμε για μύκονο! travelstyle.gr

Φύγαμε για Μύκονο! Στο Votsalaki Resort Private Rental Suites οι μεγάλες προσφορές συνεχίζονται του Αγίου Πνεύματος & για ΌΛΟ τον Ιούνιο! Επωφεληθείτε ΤΩΡΑ!!!

Ποιός θα αντισταθεί σε ένα ταξίδι στη Μύκονο; Ειδικά όταν οι τιμές στο Votsalaki Resort- Private Rental Suites είναι τόσο δελεαστικές; Μη χάνετε άλλο χρόνο και επωφεληθείτε ΤΩΡΑ από τις μεγάλες προσφορες...
Μόνο 50 μέτρα από την παραλία του  Paradise, βρίσκεται το Votsalaki Resort. Πρόκειται για κατοικίες ιδιωτικής μίσθωσης (studios, apartments, villas) με εκπληκτική θέα, μεγάλη πισίνα και Κυκλαδίτικη και μοντέρνα αφαιρετική αισθητική.  'Oλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα/εξοπλισμένα και διαθέτουν τεράστιες βεράντες με  εκπληκτική θέα στη θάλασσα και ηλιοβασίλεμα.

Ισχύει:
Για το 3ημερο του Αγ.Πνεύματος  το Votsalaki Resort προσφέρει διαμονή σε studio από €250, διαμονή σε apartment από €380 και διαμονή σε villa από €600! Επίσης, μία δωρεάν διαμονή στην προσφορά για εβδομάδα (από €400/εβδομάδα)!
Επίσης προσφέρει έκπτωση 10-15% για ολόκληρο μήνα (από €1000/μήνα) και δώρο τον μισό Ιούνιο στην κράτηση 3 Καλοκαιρινών μηνών!

Votsalaki Resort Private Rental Suites

Όταν η λάμψη του λευκού συναρπάζει κι η έμπνευση προκαλεί
Το Votsalaki Resort, εμπνευσμένο από τη φυσική καλλονή του μυκονιάτικου τοπίου και με αρωγό την απέριττη πολυτέλεια ταξιδεύει σώμα και ψυχή!
Ένα καλά σμιλεμένο γλυπτό ασύλληπτης αρχιτεκτονικής αντίληψης, το Votsalaki Resort (50 μόλις μέτρα από την διάσημη Paradise Beach),  φιλοτέχνησε μοναδικά ο αρχιτέκτονας Κωνσταντίνος Πουλόπουλος, ενισχύοντας έτσι την παραδείσια φυσιογνωμία του τόπου. Τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα στοιχεία, με έμφαση στις λιτές καθαρές γραμμές, συνδιαλέγονται μοναδικά με το μοντέρνο design σε μια αρμονικά σχεδιασμένη σύνθεση που συναρπάζει και αναδεικνύει την ιδιαίτερη μυκονιάτικη αρχιτεκτονική. Προσεγμένες πέργκολες, ξύλινες οριζόντιες σανίδες, καμπύλες που γλύφουν τους λευκούς τοίχους δημιουργούν ζωηρά παιχνιδίσματα του φωτός με τη σκιά, μεταμορφώνοντας τον πάλλευκο καμβά.  Στις βίλες, στα διαμερίσματα και τα studios ιδιωτικής μίσθωσης (από 20-80 τ.μ.) όλα είναι ενδελεχώς μελετημένα. Έξυπνοι χώροι και γωνιές ξαφνιάζουν ευχάριστα, δίνοντας μια αίσθηση μοναδικής θαλπωρής. Γλυκές καμπύλες, αρμονικές καμάρες, ξύλινες οροφές, χτιστοί καναπέδες και λευκά μαξιλάρια συμβάλλουν στην ακαταμάχητη minimal πολυτέλεια. Προέκταση του γύρω φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί αδιαμφισβήτητα ο όμορφος περιβάλλων χώρος, με την πρωταγωνίστρια πισίνα σε σχήμα βότσαλου να τρυπά απροκάλυπτα το ξύλινο deck. Ως επιστέγασμα της καθόλα ατμοσφαιρικής εμπειρίας που σας προσμένει στις εγκαταστάσεις του  Votsalaki, απολαύστε από τις άνετες βεράντες, σε κάθε δωμάτιο, τις βουτιές του πυρακτωμένου ήλιου στα καταγάλανα νερά την ώρα του δειλινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου